«Vissza a főoldalra

Előadói képzés

Cover Image for Előadói képzés
Nagy Tamás
Nagy Tamás

A KÉPZÉS CÉLJA

Megtanítani a résztvevőket hogyan lehet nagyon kevés idő alatt is olyan előadást tartani, aminek hatása van, amire oda figyelnek, aminek át megy az üzenete. Megtanítani a résztvevőket hogyan lehet egy unalmas vállalati prezentációt feltölteni értékkel, tartalommal. Megtanítani a résztvevőket milyen esetekben mennyi felkészülés szükséges, milyen a megfelelő felkészülés, és milyen felkészülésre van szükség ahhoz, hogy extrém stressz nélkül bárki tudjon előadást tartani egy szervezetben.

KINEK AJÁNLJUK

A képzés két fő célcsoport számára készült: Akiknek munkájukból adódóan gyakran kell valamilyen előadást, prezentációt tartani, miközben csak kevés idejük van felkészülésre. Akik számára az előadások tartása jelentős stressz és szeretnék tudni, hogyan készüljenek úgy fel, hogy a felkészülés és az eredmény is komfortosabb legyen a számukra.

Terjedelem

A tréning két alkalommal, fél napos terjedelemben kerül megtartásra. Az első nap témái:

  • Előadási félelmek és kétségek workshop
  • Prezentációs Canvas bemutatása
  • Előadás összeállítása prezentációs canvassal

A második nap témái:

  • A hallgatóság lenyűgözése
  • Öt perces előadások gyakorlat
  • Előadási félelmek legyőzése, feloldása

Tematika

  1. Előadási félelmek és kétségek workshop Milyen félelmek, kétségek és problémák akadályoznak titeket abban, hogy szívesen tartsatok előadást?
  2. Prezentációs Canvas bemutatása Hogyan lehet olyan előadást tartani, aminek hatása van.
  3. Előadás összeállítása prezentációs canvassal 1 óra alatt A prezentációs canvas alkalmazása a gyakorlatban egy a résztvevők számára aktuális példán.
  4. A hallgatóság lenyűgözése Hogyan lehet elérni, hogy a hallgatóság figyelme folyamatosan az előadóra és az előadásra szegeződjön. Mik azok a tényezők, amik ezt rontják.
  5. Öt perces előadások gyakorlat Hogyan lehet bármiről ütős előadást tartani 5 percben.
  6. Előadási félelmek legyőzése, feloldása Hogyan lehet elérni, hogy a szervezetben az emberek szívesen és gyakran tartsanak előadásokat.

További cikkek